Utforsk merkevarene våre

Søk etter produkter

Bruksområde
Produktgruppe
Last ned Type
Søk
Aktuelt
Ingen nyheter er tilgjengelige.
Nullifire

Nullifire er en av CPG's merkevarer. Nullifire har vært en pioner innen utvikling av passiv brannbeskyttelse siden 1973. Den sentrale forretningsideen er å redde menneskeliv, beskytte eiendommer og minimere tap for virksomheten. Nullifire er en av Europas ledende utviklere og produsenter av brannmaling og -produkter. Brannvernprodukter fra Nullifire oppfyller kravene i EUs byggproduktforordning (CPR: The Construction Products Regulation).

Nullifire sine produkter til passiv brannbeskyttelse er CE-merket

CE-merking av produkter til passiv brannbeskyttelse er fortsatt valgfritt. Brannvernsproduktene kan CE-merkes basert på ETA-dokumenter. Noen av produktene som finnes på markedet, har en begrenset CE-merking, med kun fem års gyldighet. Brannvernsprodukter fra Nullifire oppfyller kravene i EUs Byggproduktforordning (CPR, The Construction Products Regulation).

Topprodukter

SC902

Brannmaling On-Site/Off-Site

Fire Rating: 120 Minutes

SC902 er et tykkfilmssystem med lav VOC, basert på patentert teknologi.

Les mer

FS702

Brannakryl

Fire Rating: 240 Minutes

FS702 Brannakryl er en vannbasert akrylfugemasse for lyd- og branntetting i ulike byggematerialer.

Les mer

FB750

Brannplate

Fire Rating: 240 Minutes

FB750 er en lett firetimers brannbeskyttelsesplate som består av en mineralfiberplate med et unikt tettende og beskyttende vannbasert belegg.

Les mer

FF197

Brannskum

Fire Rating: 240 Minutes

Nullifire FF197 er et profesjonelt fugeskum for brannklassifiserte fuger. Skummet leveres i trykkbeholder med freonfri drivgass og ”2 i 1”-ventil.

Les mer