Utforsk merkevarene våre

Vår service

Nullifire tilbyr passiv brannbeskyttelse for byggenæringen. Beskrivende ledd, designere, anleggsledere, entreprenører og installatører kan få tilgang til både support og produkter fra èn leverandør. Vi er spesialister med ett fokus som ikke har, og heller ikke vil, endre seg - å beskytte mennesker og bygninger mot brann. Passiv brannbeskyttelse er svært komplekst og av avgjørende viktighet, spesielt ettersom bygninger blir mer sofistikerte.

Vi tilbyr markedsledende ekspanderende maling for beskyttelse av stålkonstruksjoner og løsninger for branntetting av gjennomføringer, luker og bevegelige fuger.

Nullifire har bygget sitt rykte på kvaliteten av tjenesten, så vel som sine fremragende produkter.

Vårt team av tekniske eksperter har mange års erfaring og forstår utfordringene dagens komplekse stålrammekonstruksjoner medfører. Ingen prosjekt er like, og det er derfor vårt tekniske serviceteam jobber proaktivt med å finne løsninger på kundenes problemer.

Vi snakker om service i vid forstand, fra grunnleggende produktopplæring, befaringer, designråd og teknisk vurderingt, til inspeksjon ved ferdigstillelse av prosjekt for kvalitetssikring. Vi tilbyr også råd om vedlikeholdsplaner og eventulet utbedringsarbeid dersom det oppstår skader.

Både gamle og nye kunder kan dra nytte av kurs og opplæring, noe som bidrar til å sikre at våre produkter blir brukt på riktig måte for å oppnå optimale resultater.