Utforsk merkevarene våre

Velkommen til Nullifire!

Nullifire er spesialister innen passiv brannbeskyttelse. Vi tilbyr både ekspanderende brannmaling og brannbeskyttelsesprodukter som hindrer spredning av brann. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle innovative løsninger for prosjektene dine.

Vi har egne forskningssentre som videreutvikler og forbedrer vår teknologi, tester produkter og gjør oss i stand til å tilby de beste løsningene i Europa.

Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter for passiv brannbeskyttelse basert på dine behov:

Nullifire er en del av CPG - Construction Products Group. CPG Europe dekker mange ulike behov i forbindelse med byggeprosessen og tillbyr et bredt spekter av produkter og tjenester, support og systemer som man ikke ofte ser samlet under ett tak.

CPG Europe er en avdeling av RPM International Inc., og er en ny paraply som samler flere europeiske byggvaremerker, inkludert:

Over hele kontinentet produserer CPG Europe høyytelses byggmaterialer for å møte de komplekse kravene i dagens byggbransje.

Som eksperter på et bredt spekter av konstruksjonsproduktteknologier, gir CPG løsningene som er mer effektive for å bygge og vedlikeholde, er praktisk talt ugjennomtrengelige for elementene og kan gi en rekke ønskede overflatebehandlinger.


Vår adresse

Tremco CPG Norway AS
Berghagan 7
1405 Langhus

Tel: +47 648 608 30