Utforsk merkevarene våre

Brannbeskyttelse av DNCR Rehabiliteringssenter

Prosjektet

Loughborough rehabiliteringssenter ble prosjektert av arkitektfirmaene John Simpson og Steffian Bradley, og stod ferdig i mars 2018. Interserve Construction sto for utførelsen. Pyrotect Ltd. benyttet Nullifire sine produkter for passiv brannbeskyttelse av stålkonstruksjonen og eiendommen.

Passiv brannbeskyttelse

For å gjenopprette brannbeskyttelsen i den historiske bygningen etter påbygg av 47.000 m2 måtte denne kompletteres. Nullifire FB750 Brannplate, FS702 Brannakryl og FS709 Grafittfugemasse ble valgt, og kombinasjonen av disse produktene sørger for riktig brannbeskyttelse av eiendommen.

Utforsk Nullifires hjemmeside for å få mer informasjon om alle våre produkter.

Ulike prosjekter krever ulike løsninger for å oppfylle kravene som gjelder til brannsikkerhet. Kontakt gjerne en av våre eksperter.

Relaterte produkter

FB750

Brannplate

Fire Rating: 240 Minutes

FB750 er en lett firetimers brannbeskyttelsesplate som består av en mineralfiberplate med et unikt tettende og beskyttende vannbasert belegg.

Les mer

FS702

Brannakryl

Fire Rating: 240 Minutes

FS702 Brannakryl er en vannbasert akrylfugemasse for lyd- og branntetting i ulike byggematerialer.

Les mer

FS709

Grafittfugemasse

Fire Rating: 240 Minutes

FS709 er en ekspanderende grafittfugemasse som utvider seg når den utsettes for brann og beskytter gjennomføringer som kabler, kabelbunter, kabelrenner, plast- og metallrør.

Les mer