Utforsk merkevarene våre

Vellykket installasjon av passiv brannbeskyttelse - Tripla Kjøpesenter

Mall of Tripla er en arena for urban kultur og ble bygget i 2019. På Tripla finner du mer enn 70 kafeer og restauranter, lokale og internasjonale merker, samt et komplett utvalg av tjenester innenfor underholdning og helse. Det er en møteplass du ikke vil gå glipp av. Folk kommer for å søke nye opplevelser, ha det gøy og tilbringe tid. Mall of Tripla er med sine 250 butikker Nordens største kjøpesenter.

Relaterte produkter

SC902

Brannmaling On-Site/Off-Site

Fire Rating: 120 Minutes

SC902 er et tykkfilmssystem med lav VOC, basert på patentert teknologi.

Les mer

FS703

Brannsilikon

Fire Rating: 240 Minutes

Nullifire FS703 er en enkomponent, nøytralherdende, alkoxybasert, silikonfugemasse for lyd- og branntetting i ulike byggematerialer.

Les mer

Om prosjektet.

Et team av designere og planleggere utviklet en designmanual for å organisere prosjektplanlegging og gjennomføring. Løsningene måtte møte behovene til kommersielle virksomheter og samtidig oppfylle de tekniske kravene så vel som designaspekter for disse områdene. Løsningene som ble valgt var basert på forskning og erfaring fra ledende eksperter. Brannvern hadde høy prioritet, noe som er spesielt viktig i offentlige bygninger, som kjøpesentre, der mange mennesker oppholder seg.

Løsninger for passiv brannbeskyttelse med Nullifire

Brannmaling av stål

Bygningens bærende stålkonstruksjon krevde brannbeskyttelse i opptil 120 minutter. På mer enn 10 000 m² rundt jernbanestasjonen i Tripla er en høykvalitets ekspanderende brannmaling et must. Teamet av designere og planleggere, sammen med malingsentreprenøren, valgte å bruke Nullifire SC902. Denne brannmalingen har lav VOC samtidig som den har fremragende applikasjons- og ytelsesegenskaper. Den patenterte teknologien for SC902 gjør det mulig å oppnå riktig tykkelse med bare en applikasjon.

En fordel med produktet er at det er raskt værbestandig og er sprutbestandig innen en time. Brannmalingen herder ved temperaturer ned til minus 5° C.

I tillegg er SC902 robust, fleksibel ved bruk av standardutstyr, og gir på grunn av den glatte overflaten et visuelt tiltalende resultat.

Til de mange tusen kilometrene med lineære skjøter i kjøpesenterets bygg valgte designteamet og entreprenøren Nullifire FS703 Fire Silicon. Entreprenøren har lang erfaring med vellykkede installasjoner av Nullifire branntettingsprodukter. Nullifire FS703 er en nøytral-herdende, alkoxy, silikonfugemasse til lyd- og branntetting i ulike byggematerialer. Den er egnet til bruk i skjøter i vegg og gulv for å sikre brannmotstand i opptil 4 timer (testet i henhold til EN 1366-4)

Nullifires produkter bidrar til å beskytte bygningen og dermed dens brukere og besøkende mot brann.

 

Les mer om SC902

SC902

Brannmaling On-Site/Off-Site

Fire Rating: 120 Minutes

SC902 er et tykkfilmssystem med lav VOC, basert på patentert teknologi.

Les mer